Nieuws | Moet ik naar de dokter?


Heeft u klachten en weet u niet of u naar de huisarts moet.
Gebruik  'moet ik naar de dokter?  in MijnGezondheid.net of de MedGemak app voor een betrouwbaar en snel advies
Het blijkt dat veel patiënten die een dokter bezoeken daar eigenlijk helemaal niet naar toe hoeven. Om patiënten te helpen de juiste keuze te maken is er een online tool ontwikkeld met de naam ‘Moet ik naar de dokter’. Hier zijn veel professionals uit de huisartsenzorg bij betrokken geweest. Met behulp van het invullen van de vragen in ‘moet ik naar dokter’ krijg je een betrouwbaar advies of je wel of niet een afspraak moet maken.Waar kan ik die tool vinden?

Deze tool met vragen kan je sinds kort vinden in ons online patiënten portaal mijngezondheid.net of in de Medgemak app. Op het moment dat je de knop kiest om een afspraak te maken kan je er voor kiezen eerst deze tool in te vullen. Dan weet je zeker of het nodig is om een afspraak te maken.
De tool is ook beschikbaar via https://www.moetiknaardedokter.nl/gezondheidsklachten/


Let op:
Bij twijfel adviseren wij u altijd contact op te nemen met uw huisartsenpraktijk. Dit kan door uw vraag te stellen via een bericht op MijnGezondheid.net of de MedGemak app of telefonisch via de doktersassistente.Nieuws
Moet ik naar de dokter?
Moet ik naar de dokter?
Geplaatst: 25 november 2021
Twijfelt u wel eens of het nodig is om naar de huisarts te gaan? Twijfelt u bijvoorbeeld bij een blessure als u bent gevallen, of heeft u andere pijn of een andere klacht, dan is het best wel eens lastig inschatten of en wanneer het nodig is om naar de dokter te gaan. Veel klachten hebben gewoon tijd nodig om te herstellen, maar hoe weet je of je je klacht niet verwaarloost en dat het niet erger wordt als je niet gaat?

Lees meer
Vragenlijst om onze zorg te verbeteren
Vragenlijst om onze zorg te verbeteren
Geplaatst: 30 april 2021
Bent u bekend met een chronische aandoening zoals diabetes, astma, COPD of een (verhoogde kans op) hart-vaatziekte. Dan willen we vanuit onze huisartspraktijk graag weten wat u van deze zorg vindt.

Lees meer
Online inzage dossier
Online inzage dossier
Geplaatst: 3 juli 2020
Per 1 juli 2020 kunt u digitaal uw dossier inzien. Lees hieronder hoe dit in z'n werk gaat.

Lees meer